Concert

Concierto ollandia 5 octobre

brabants dagblad

GUN Jij JOUW HOND EEN TOPDAG?Wil jij jouw liefste en mooiste hond een topkado geven omdat jouw hond er altijd voor je is en jij hem/haar deze geweldige verwendag gunt?
Kom dan zaterdag 5 oktober met je hond naar dit unieke event.
Een dag boordevol leuke dingen om samen te doen.
Zo hebben we; een hondenfluisteraar die komt vertellen.
We leren je leuke trucjes met je eigen hond aan.
We gaan kijken naar Doggiedance.
Een fijne wandeling maken.

Luisteren naar een nog nooit eerder vertoond concert voor honden in Nederland.
Er zijn kraampjes en een hondenfotograaf.
SBS6 komt deze dag opnames maken van dit unieke concert.

Op zaterdag 5 oktober om 10.00 uur stroomt theaterzaal Zidewinde in Sprang Capelle voor het eerst vol met viervoeters en hun baasjes die komen genieten om samen met hun hond een onvergetelijke dag te hebben met als kers op de taart een uniek concert van Pomi Ramirez, die een muziekstuk heeft geschreven speciaal voor honden.

Pomi heeft jarenlang studie gedaan naar muziek voor honden en heeft pas zijn derde CD uitgebracht. Hij komt naar Nederland in verband met zijn Europese tour. Nederland is na Spanje overigens het eerste land in Europa waar dit concert plaatsvindt. Pomi is een echte voorvechter tegen dierenleed net zoals Rosanna Kluivert vandaar dat alle inkomsten die voortkomen uit dit evenement geschonken zullen worden aan Kluivert Dog Rescue Center om op deze manier de straathonden te helpen. Zo hebben we een win -winsituatie. : onze honden een geweldige dag en de straathonden nieuw geluk.
Het concert wordt óók gepromoot door Cesar Millan!

Heb je zin in een geweldige dag voor jou en je hond, zorg dan dat je snel kaarten besteld voor dit evenement op info@pomiramirez.com

pomi flyer Nederland laatste tv
Translate »